REFERENCE

TRADICIJA I KVALITETA

Živimo u svijetu gdje se proizvodnja vina stalno mijenja, pa tako obradu drva prilagođavamo tome.

Vinarija Cmrečnjak

Već druga generacija obitelji Cmrečnjak bavi se proizvodnjom kvalitetnih i vrhunskih vina. Između ostalog, godinama skupljana dragocjena znanja o proizvodnji, dozrijevanju i čuvanju vina u čak 16 ovalnih hrastovih bačvi i 2 vinifikatora ključ su uspjeha ove međimurske vinarije.

Vinarija Novak

Otkad su se počeli baviti vinogradarstvom, iz Vinarije Novak ne pristaju na kompromise kad je u pitanju kvaliteta vina. Neizostavni dio proizvodnje čini upravo 18 ovalnih hrastovih bačvi i desetak barrique bačvi. Dok hrastove bačve mogu potrajati i stotinjak godina, barrique bačve mijenjaju se svake ili svake 2 godine.

Vinarija Andrija

Još od šezdesetih godina prošlog stoljeća obitelj Ćorić njeguje tradiciju proizvodnje tradicionalnih i vrhunskih vina. Osim što okrugle i barrique bačve već godinama daju svoj neizostavni doprinos proizvodnji cijenjenih vina, hrastove bačve savršeno se uklapaju u ambijent starog podruma kojeg je obitelj Ćorić uredila kao obiteljski muzej.

Vinarija Aleksandrović

Vodeći proizvođač kvalitetnih vina u Srbiji, Vinarija Aleksandrović, veoma pažljivo bira, kako grozdove, tako i bačve u kojima će dozrijevati najbolji primjerci njihovih vrhunskih, nagrađivanih vina. Ovalne bačve od 4000 litara i barrique bačve tvrtke Pozvek neizostavni su dio njihovog impresivnog podruma.